Ankara Banyo Tadilatı

ankara-banyo-tadilat

Banyolar yaşam alanlarının önemli bir parçası haline gelmiş durumda. Özellikle yeni ev alanların ve eski evlerindeki banyoları değiştirmek isteyenlerin trendleri takip ederek dekorasyon yaptığı alanlardır. Evinizdeki banyonun eski olduğunu düşünüyorsanız eğer banyo tadilatı yaparak çok daha şık bir ortam yaratabilirsiniz. Misafirleriniz ve aileniz için şık bir o kadar da kullanışlı alan yaratabilmek için tadilatlar uygun fiyatlı çözümlerdir. Zamanın modasına uygun tadilatlar sayesinde şık tasarımdaki taşlarla duvarlarınızı güzelleştirebilir ve birbirinden hoş aynalarla küçük alanları dahi genişletebilirsiniz. Ferah ve minimal tarzdan abartı severlere kadar birçok seçenek mevcuttur. Siz de zevkinize uygun onarımlar ve değişiklikler yaparak banyo yenileme için harekete geçebilirsiniz. Banyo tadilatı sırasında bazı soru işaretleri kafanızı kurcalıyor olabilir. Özellikle küçük bir banyonuz varsa ve alanı daha küçük göstermekten çekiniyorsanız eğer karo ve renk seçimlerine dikkat etmeniz gerekmektedir. 

Banyo tadilatı kategorisinde birçok kategoriden oluşmaktadır. Bunlar arasında; Tesisat yapılması, kırım, sıva, fayans yapımı, duşakabin uygulanması gibi kategoriler yer almaktadır. Tadilat öncesinde alana uygun bir planlama yapılması gerekmektedir. Duşa kabinin yeri belirlenmeli, klozet şekli ve yeri planlanmalıdır. Kullanılacak çamaşır makinesi ve kurutma makinesi gibi eşyaların da nerede duracağı nasıl konumlandıracağı kararlaştırılmalıdır. Yaptıracak olduğunuz tadilatın uzun yıllar etkili olabilmesi için tadilat sırasında birbirinden farklı teknik detayı göz önünde bulundurmanız oldukça önemlidir. Bunlar arasında sızdırmaz özelliği için seramik altı su yalıtımından yararlanılması, bakterilere izin vermeyen teknik çözümlerden faydalanılması gibi maddeler yer almaktadır. 

Banyo Dekorasyon Fikirleri 

Banyo dekorasyon yaparken çeşitli aksesuarları değerlendirebileceğiniz bir alandır. Çokça tercih edilen trend renkler arasında beyaz ve gri yer alırken bu renklere ahşap dokular eşlik ediyor. Ahşap detaylar ve metal detaylar modern bir çizgide dekore edilerek kullanıldığında ortaya güzel görüntüler çıkmaktadır. Banyolar sık kullanılan alanlar oldukları için yalın ve sade tasarımlar tercih edilirse kullanışlılık konusunda da avantaj sağlıyor. Çokça temizlik yapılan bu alanda tercih edilen malzeme türlerinin kolay temizlenebilir olması büyük kolaylık sağlamaktadır. Sade ve minimal tasarımlar lavabo ve aynalarda kullanılarak ortama dekoratif ve modern bir hava katmaktadır. Duşa kabin tercihlerinizde cam tasarımlardan yararlanarak alanı olduğundan geniş ve ferah gösterebilirsiniz. Ayrıca banyo taşlarındaki seçiminiz de aydınlatmaların etkisini arttıracaktır. Büyük karolar tercih etmek alanı genişletmeye yarayan çözümlerden biridir. Taşlarla süslenen duvarlara çeşitli tablolar yerleştirerek ortama sıcak ve samimi bir hava da katmanız mümkündür. Bunlara ek olarak havlularınızı yerleştireceğiniz hasır kutular saklama alanı yaratırken aynı zamanda şık bir görüntü yaratmanızı sağlar. Ayrıca banyo bataryası, hem sık kullanıldığı hem de sürekli göz önünde bulunduğu için çok önemlidir.

Modern banyo trendlerinde büyük aynalar dikkatleri çekiyor. Günlük ihtiyaçlarınızda kolayca kullanabileceğiniz büyük aynalar ışıklandırmaların da sayesinde oldukça modern görünmektedir. Dilerseniz ayna kenarına büyük ledler yerleştirebilirsiniz ya da gömme ışıklandırmaları tercih ederek sade ve modern banyo dizayn edebilirsiniz. Modern banyo dizayn ederken monokrom renkler tercih edebilirsiniz. Monokrom renk tek renk üzerinden ilerlenmesi anlamına gelmektedir. Ana bir renk kullanarak o rengin tonlarından ilerlemek modern banyo dizaynı için oldukça ideal bir seçimdir. Günümüz trendleri karmaşık aksesuarlardan ve renklerden oldukça uzaktır. Kısacası modern banyo görünümü için göz yoran detaylardan uzak minimal seçimler yapılması gerekmektedir. Ek olarak tercih edeceğiniz kutular, saydam duşa kabinler, duş perdeleri, geniş lavabo alanları ve sabunluk gibi aksesuarlar bütünlüğü koruyarak modern görünüm sağlayacaktır.

Banyo dekorasyon fikirlerinden esinlenerek tarzınıza uygun bir alan yaratabilirsiniz. Bu alanı yaratırken size özgü objelerden yararlanmak özgünlüğünüzü ve farklılığınızı ortaya çıkaracaktır. Sıradan ve sıkıcı ambiyanslardan uzak eğlenceli ve elegan çizgilerden ilerlemek modası asla geçmeyecek bir ortam demektir.

Dekorasyon sırasında yapılan hataların başında yanlış aydınlatma kullanımı geliyor. Doğru renk seçimi ile doğru aydınlatma sistemi bir araya gelince var olan alanı göz alıcı hale getirebilirsiniz. Tercih edeceğiniz aydınlatma sisteminin birden farklı yerde olması ortamda gölgelendirme yapılmış efekti sağlayacağından alanın olduğundan modern görünmesine yardımcı olacaktır. Bu yüzden tepe aydınlatmalarından ve ayna önü aydınlatmalarından yararlanmanız güzel görünecektir. 

Ankara Banyo Tadilat Fiyatları Nedir? Maliyetli midir?

Ankara Banyo tadilat fiyatları yaptıracağınız işleme göre farklılık gösterebilir. Diğer tadilatlarda da olduğu gibi öncelikle kullanıcıların beklentileri ve ihtiyaçları belirlenmelidir. İhtiyaç ve beklentiler tespit edildikten sonra yapılan planlamada tahmini bir fiyat listesi çıkarabilmektedir. Kırma ve yeniden döşeme yapılacak olan işlemlerde maliyet yükselmektedir. Ayrıca boruların eskimesi ve değişmesi gereken durumlarda da dekordan ziyade onarıma büyük bütçeler ayırmanız gerekebilir. Ancak hasarı olmayan onarım gerektirmeyen alanlarda yapılacak olan küçük yenilikler sanıldığı kadar pahalı değildir. Fiyatları etkileyen bir diğer faktör ise alanın büyüklüğüdür. Küçük banyo tadilatı büyüklere nazaran az masraflı olarak değerlendirilir. Küçük banyo tadilatı yaptıracaksanız eğer dezavantaj gibi görünen alan darlığını avantaja çevirebilirsiniz. Banyo tadilatı sırasında değiştireceğiniz duvar taşlarının malzemesine ve markasına göre de farklı fiyatlar çıkabilmektedir. Ortaya çıkan estetik görüntü ve modern hava düşünüldüğünde harcanan paraların fiyat performans olduğunu siz de göreceksiniz. Bütçenize uygun banyo tadilat fiyatları tercih ederek küçük ya da büyük tadilatlar yaptırabilirsiniz. Etkili bir değişiklik için öncelikle duvarlardan başlamanızı öneririz. Duvarlar ortamın havasını direkt değiştirir ve banyo tadilat fiyatları arasında da tercih edilebilir kategoridedir.

 

Daaha detaylı bilgi için bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

Yaşam senin, stilini seç ve evini yeniden keşfet. Hemen bugün harekete geç ve iletişim formunu doldur.
Dilersen bize telefon numaramızdan ya da whatsapp'dan da ulaşabilirsin.

Telefon: 0312 280 99 91
Whatsapp Hattı: 0505 908 40 88

 
 
 
Etiketler: banyo tadilat
Şubat 03, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR