107,99 ₺ KDV Dahil
127,99 ₺ KDV Dahil
316,99 ₺ KDV Dahil
397,99 ₺ KDV Dahil
8,99 ₺ KDV Dahil
9,99 ₺ KDV Dahil
29,99 ₺ KDV Dahil
40,99 ₺ KDV Dahil
45,99 ₺ KDV Dahil
61,99 ₺ KDV Dahil
97,99 ₺ KDV Dahil
132,99 ₺ KDV Dahil
100,99 ₺ KDV Dahil
132,99 ₺ KDV Dahil
214,99 ₺ KDV Dahil
275,99 ₺ KDV Dahil
1 2 3 ... 8 >

Elektrikli El Aletleri ve Aksesuarları

Elektrikli el aletleri; inşa, restorasyon ve tadilat gibi işlemlerde size büyük bir kolaylık sağlayan ürünlerdir. Matkap, akülü vidalama aleti, dekupaj makinesi, kaynak makinesi, elektrikli testere gibi seçeneklerden oluşan elektrikli el aletleri, yapı işlemlerinde delik açma, yapı malzemesi ve eşya monta etme, yüzey düzleştirme ve şekillendirme gibi ihtiyaçlarınızı kısa sürede gerçekleştirebilmenize yardımcı olur. Elektrikli el aleti modelleri; ahşap, seramik, beton, fayans gibi farklı yüzeyler için ayrı ayrı üretilir ve her türlü yüzeye güvenli ve etkili bir şekilde işlem uygulayabilmenizi sağlar. Her türlü işlemde rahatlıkla tercih edebileceğiniz birbirinden kaliteli elektrikli el aletlerini Kepez Yapı Market’te bulabilirsiniz.

Elektrikli El Aletleri Nelerdir?

Elektrikli el aletleri, yapı işlemlerinde faydalanabileceğiniz, tadilatlarınızı ve restorasyonlarınızı güvenle gerçekleştirebileceğiniz ve yapılarınızı seramik, fayans, parke gibi uzun süreli unsurlarla süslerken kullanabileceğiniz ürünlerden oluşur. Elektrikli el aletlerinin bir bölümü doğrudan prize takılarak kullanılırken bir bölümü ise şarjla çalışır. Elektrikli el aletleri arasında taşlama makinesi, sıcak hava tabancası, panç, zımpara gibi seçenekler bulunur. Matkap, hilti, kırıcı ve delici modelleri, farklı yüzeylerde delik açmak ve yüzey kaplamalarını sökmek için kullanılır. Vidalama cihazları, hem ahşap hem de beton yüzeylere vida monte edebilmenizi sağlarken elektrikli testereler ise ahşap, mermer, seramik gibi malzemelerden üretilen döşeme ve dekorasyon parçalarının yaşam alanlarınıza uygun şekillerde kesilebilmesine yardımcı olur. Taşlama makinesi modelleri, yapı işlemlerinde kullanılan sert malzemeleri kesmenizi, zımparalamanızı ve taşlamanızı mümkün hâle getirir. Zımpara çeşitleri, yüzeyleri düzleştirmenizi sağlarken panç makineleri ise sunta, ahşap, kartonpiyer, alçıpan gibi unsurlarda dairesel delikler oluşturmanızı kolaylaştırır.

Şarjlı El Aletleri Nelerdir?

Yapı ve restorasyon işlemlerinde kullanılan el aletlerinin bir bölümü, şarjlı şekilde üretilir. Şarjlı el aletleri, prize takılmadan kullanılabilmeleri sayesinde size tüm işlemlerinizde büyük bir kolaylık sağlar. Elektrik tesisatı bulunmayan yapılarda ya da elektriğe ulaşamayacağınız alanlarda bile rahatça tadilat, onarım ve inşa işlemi gerçekleştirebilmenize yardımcı olan şarjlı el aletleri, uzun şarj süreleriyle de öne çıkar. Şarjlı el aletleri arasında matkaplar, vidalama aletleri, kesici ve aşındırıcı diskler, marangoz el aletleri ön plana çıkar. Şarjlı ürünler, yüksek motor güçleri sayesinde ahşap, beton, mermer, seramik gibi farklı malzemelerden üretilmiş yüzeylerin tümünde etkili bir şekilde işlem gerçekleştirebilmenizi mümkün hâle getirir. Özel adaptörleri sayesinde standart prizlere takarak rahatça şarj edebileceğiniz modeller, hızlı şarj olma özellikleriyle de işlemlerinizi kolaylaştırır. Kısa sürede tam kapasitede şarj olabilen cihazlar, bu sayede yapı, dekorasyon ve restorasyon işlemleri sırasında vakit kaybı yaşamanızın önüne geçer.

Elektrikli El Aleti Bakımı Nasıl Yapılır?

Elektrikli el aletleri, son derece yüksek kalitede tasarlanır ve düzenli olarak bakım yapıldığı sürece uzun yıllar boyunca güvenle kullanılabilir. Heli, Bosch, Max Extra, SGS, Einhell gibi dünyaca ünlü markalar tarafından tasarlanan elektrikli el aletleri, koruyucu çantaları içinde satılır ve bu sayede darbelere ve düşmelere karşı yüksek bir direnç gösterir. Elektrikli el aletlerinin kullanım alanları dışında çantalarının içinde muhafaza edilmesi, ürünlerin kullanım ömürlerini uzatma açısından son derece faydalıdır. Taşlama makinesi, kaynak makinesi, matkap, vidalama makinesi gibi cihazların uçlarının ve parçalarının her kullanımdan sonra temizlenmesi önerilir. Bu sayede ahşap, seramik, mermer gibi farklı yüzeylerden işlem sırasında kopan parçaların makineye sıkışması ve cihaz motorunu bozması kolayca önlenebilir. Şarjlı cihazların bakımı sırasında dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de cihazın şarjı dolduğunda elektrik bağlantısını kesmektir. Cihazların şarjları dolduktan sonra da elektriğe bağlı tutulması, cihaz motorunda arıza oluşturabilir. Bu nedenle cihaz üzerindeki ışıklı bildirimleri takip etmeniz ve şarjın dolduğunu belirten ışık yanar yanmaz elektrik bağlantısını kesmeniz önerilir. Testere, karıştırıcı, polisaj makinesi gibi cihazların uç bölümlerinin körelme sorunuyla karşılaşmaması için de dikkat etmenizde yarar bulunur. Bu sebeple cihazları yanlış yüzeylerde kullanmaktan kaçınmanız ve her kullanım sonrasında ürün talimatnâmesinde yazan bakım adımlarını uygulamanız ürünün kullanım ömrünü uzatmanıza yardımcı olur.

Elektrikli El Aletleri Neye Göre Seçilmelidir?

Elektrikli el aletleri seçerken pek çok farklı noktaya dikkat etmenizde yarar bulunur. El aletleri, yüksek etki gösterebilmeleri için farklı yüzeyler için ayrı ayrı tasarlanır. Bu sebeple, ürün satın alırken kullanacağınız yüzeyle uyumlu modellere yönelmeniz tavsiye edilir. Uygulayacağınız işlemin hacmi ve yoğunluğu da ürün satın alırken dikkat etmeniz gereken detaylar arasında bulunur. Küçük boyutlu elektrikli el aletleri, ağırlıklı olarak basit işlemler için tasarlanır. Büyük boyutlu ürünler ise daha detaylı ve geniş çaplı inşa ve tadilat işlemleri için üretilir. Bu sebeple elektrikli el aletleri seçerken uygulayacağınız yapım, onarım ve restorasyon işlemlerinin gereksinimlerini karşılayabileceğinden emin olmanız önerilir. Kaliteli el aletleri, kullanıcı güvenliğini de maksimum noktada tutar. Bu sebeple, elektrikli el aleti satın alırken kullanım esnasında oluşabilecek kazaları önleyen ve sizi daima güvende tutan cihazları tercih etmeniz son derece önemlidir.

Akülü Vidalama ve Matkap Arasındaki Farklar Nelerdir?

Akülü vidalama ve matkap, benzer tasarımları sebebiyle birbiriyle sıklıkla karıştırılan cihazlardır. Vidalama cihazları, hem sert hem de yumuşak yüzeylere vida monte etme amacıyla tasarlanır ve yüzey tasarımı, eşya montajı gibi işlemlerde kullanılır. Matkap ise ahşap, mermer, beton, seramik gibi yüzeylerde delik açmanız için üretilir. Akülü vidalama cihazlarının motor kapasiteleri, ağırlıklı olarak matkap çeşitlerinin motor gücünden düşüktür. Bu nedenle vidalama cihazını delik açma amacıyla kullanmanız durumunda cihazda çeşitli deformasyonlar oluşabilir. Matkap çeşitlerini vidalama işlemlerinde tercih etmeniz durumunda ise hem vida hem de yüzey üzerinde deformasyon oluşabilir. Bu nedenle vidalama ve matkap modellerini kendi amaçlarına uygun şekilde kullanmanızda yarar bulunur. Siz de birbirinden kaliteli elektrikli el aletleri seti çeşitleriyle tanışmak, birbirinden kaliteli ürünlerle inşa, tadilat ve restorasyon süreçlerini kolayca tamamlamak isterseniz, Kepez Yapı Market’in size özel seçeneklerine göz atabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR