Banyo Dolabı Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz.

Banyo Dolabı Seçimi

Banyo dolabı banyonuzun en vazgeçilmez unsurudur. Beylerin bayanların banyoda kullandıkları en temel ihtiyaç malzemelerinin,muhafaza edildiği yer banyo dolabıdır. 

Banyo dolabı seçerken şu soruları kendinize sorun.

● Dolabı koyacağınız alan geniş mi, dar mı? Yüksekliği nasıl?

● Kaç kişi kullanacaksınız? 

● Dolap içerisinde kaç rafa ihtiyacınız var? Rafların derinlikleri, yükseklikleri, genişlikleri nasıl olmalı? 

 

● Çekmeceye ihtiyacınız var mı?

● Aynalı bir dolap mı istiyorsunuz? Eğer aynalı bir banyo dolabı istiyorsanız, aynanın yüksekliği ne kadar olmalı? 

● Banyonuzun aksesuar ve duvar renklerine uygun hangi renk olmalı? 

● Alacağınız ürün hangi malzemeden olmalı?

 

● Alacağınız çok katlı ve geniş banyo dolabı ile tüm depolama ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. 

● Aynanın arkasında gizli bir dolabın olması, alandan tasarruf etmenizi sağlarken, pratik kullanımı da işinizi kolaylaştırır. 

● Eğer banyonuz küçükse banyo boy dolaplarını tercih edebilirsiniz. Uzun ve ince modelli dolaplar size kolaylık sağlayacaktır. Çekmeceli ve çekmecesiz modellerde mevcut olan geniş raf imkanı banyonuza fonksiyonelliği de beraberinde getirir. 

● Dar banyolarda asma banyo dolaplarını da tercih edebilirsiniz. Duvara astığınız banyo dolabı hem eşyalarınızı toparlar hem de yerden tasarruf sağlar.  

● Çamaşır makinenizin görüntüsünden hoşlanmıyorsanız ya da daha düzenli durmasını istiyorsanız çamaşır makinesi dolaplarından alabilirsiniz. Böylece dilediğiniz ferah görüntüyü elde edebilirsiniz.

● Dolabınızın altında ve üstünde boş bir payın olması temizlik zamanında size kolaylık sağlar.

● Banyo için dolap alırken banyonuz desenli ise sade ve tek renk seçebilirsiniz. Böylece yarattığınız sadelikle ferahlığı bulabilirsiniz.

● Banyolar genellikle beyaz renktir algısı yanlıştır. Çok zengin ahşap dokular artık banyo dolaplarında kendine yer bulmuştur. Kullandığınız seramik banyo dolabı renk ve dokusunu seçmenizde en önemli etkendir. Onun için seçimleri eş zamanlı yapmalı,mümkünse canlı mekanlarda bunları görmelisiniz. Bu konuda Ankara'nın en büyük seamik ve banyo teşhir alanına sahip Kepez Yapı Market oldukça zengin ve tarz banyo konseptlerini beğeninize sunmaktadır.

Banyo dolaplarını beyaz renkte seçmeniz banyonuzun uyumu için önemlidir. Ancak beyaz renk size ekstra bir avantaj sağlar ve dolap üzerindeki su taneciklerinin belli olmasını engeller.

● Banyo dolabı yüksekliği ne olmalı? diye soruyorsanız, bu soru tamamen sizin ihtiyaçlarınıza göre cevap verilecek bir durum. Evinizdeki aile fertlerinin boy ortalamasını düşünmeniz gerekiyor. Hem çocuklar için hem de yetişkinler için en ideal yükseklik ölçüsüne ancak siz karar verebilirsiniz.

Türkiyede üretim yapan çoğu banyo dolabı  markası,sağlam ve banyo koşullarına dayanıklı ürünler üetmektedir. Önde gelen banyo dolabı üreticisi Orka Banyo  ve Gold Banyo ürünlerini Türkiyenin en uygun yapı marketi Kepez Yapı Markette uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

 

Etiketler: banyo,banyo dolabı,banyo,mabilyası,modern,banyo dolabı,klasik,banyo,dolabı
Temmuz 23, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR