Seramiksan

Seramiksan

Seramiksan, Türkiye’nin önde gelen inovatif seramik ve banyo ürünleri üreticisidir.
1990 yılında kurulmaya başlayan Seramiksan seramik fabrikası 1994 yılında yer ve duvar seramik-fayans üretimine başlamış ve 2011 yılında da devreye aldığı yeni tesislerle yıllık 28 000 000 (yirmisekizmilyon) m2  seramik-fayans üretim kapasitesine ulaşmıştır.
Gelişen seramik üretim ve tasarım teknolojileri ile tüm yaşam alanları için özgün, kullanımı kolay, dekoratif ve kreatif ürünleri ekonomik anlamda da rekabetçi fiyatlarla tüketicilerin kullanımına  sunmuştur. 
Seramiksan tasarım ekibi, seramik tüketicisi için daima doğru malzemeyi, kültürel dokulara uygun, hem yerel hem de dünya yaşam kültüründen esinlenerek inovatif bir bakışla tasarlar. Bu bakımdan Seramiksan seramikte ilklerin öncüsüdür. Nano  teknoloji ile leke emmeyen ilk yer karosunu üretmiş ve sektöre yeni bir boyut kazandırmıştır.

 


Tüm yaşam alanları uygun renk, doku ve ebatta nitelikli yer ve duvar seramikleri üreten Seramiksan hem yurt içinde hem de Dünyada tüketicinin beğenisini kazanmış olup banyonun tamamlayıcısı olan, klozet ve lavabolarda da son teknolojik sistemleri kullanarak, Duvara dayalı klozet, asma klozet, tezgah üstü lavabo, bide, hela taşı vb ürünler hem beyaz, hem de muhtelif renklerde, hijyen standartları yüksek ve ergonomik seramik sağlık gereçlerini de ürün yelpazesine eklemiştir. 
Seramiksan marka seramik ve banyo ürünlerini iki mağazamızdaki özgün showroomlarımızda ziyaret ederek görebilir, bir çay veya kahve eşliğinde kendi tarzınıza uygun seçimleri yapabilir, ilgili personelimizden ürünler ve mekan seçimleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Mağazamıza gelemiyorsanız web sitemizdeki sanal mağaza turu ile mekanları gezebilirsiniz.


Seramik-Fayans  bir yüzey kaplama malzemesi olmanın ötesinde, tasım fikirlerine ilham veren, bazan rengarenk, bazen sade, bazen klasik, bazen modern çizgileri ile banyolarımızı en zarif yaşama alanı yapan malzemelerdir. Seramik karolar Mutfagımızın zeminlerine, fayanslar tezgah arasında  renk ve dokusu ile, mutfak dolabı ile  bir bütünlük sağlar. Balkonda kullanılan ahşap dokulu bir yer karosu sizi evinizden alıp bir cafe ortamına taşıyabilir. Caflerde, showroomlarda, evlerimizin koridorlarında hem yaşam kolaylığı hem de dekoratif zarafet katar. 

‘’Sitilin seni yansıtır,stilini seç’’

Etiketler: seramiksan seramik
Nisan 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR