Ankara Ev Tadilatı ve Fiyatları: Hayalinizdeki Eve Kavuşun

ankara ev tadilat fiyatları

Ev tadilatı ya da ev tadilat dekorasyon işlemleri, ister yeni bir eve çıkıldığında isterse ihtiyaçtan olsun kolay işlemler değildir. Özellikle de yeni bir eve taşınıldığında yerleşmekten daha zor gelen bir şey varsa o da ev tadilat işlemlerinin tamamlanmasıdır. Evinizin tamamını ya da bir bölümü yenileme kararını verdikten sonra, en doğru ve işlevsel ürünleri ya da tarzınıza en uygun dekorasyonu seçmek gibi zor kararları vermeniz gerekir.

Kepez Yapı Market, kişiliğinizi yansıtmanız için geniş ürün yelpazesi ile en büyük yardımcınız olmak için çalışmaya devam ediyor.

Ev Tadilatına Başlamadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Yaşam alanlarınızın atmosferini değiştirmek için tercih edilen dekorasyon işlemlerinden farklı olarak tadilat işlemleri aynı zamanda zorunlu bir ihtiyaçtan doğabilir. Böylesi zorlu bir sürece başlamadan önce bazı hususlara dikkat etmeniz yükünüzü oldukça hafifletebilir. Komple ev tadilat işlemlerine başlamadan önce dikkat etmeniz gerekenleri kısaca özetlemek gerekirse;

·   Yeni bir eve taşınmak üzereyseniz, yerleşmeden önce eksiklerinizin bir listesini mutlaka yapmalısınız. Bu eksiklikleri giderdikten sonra yerleşmeye başlamalısınız. Aksi durumda beklenmedik bir yığın aksilikle karşılaşabilirsiniz.

·   Tadilat işlemleri için illa yeni bir eve çıkmanız gerekmez. Senelerce yaşadığınız misafirperver yuvanızın da bakım zamanı gelmişse, yapılması gerekenleri listelemeniz işinizi oldukça kolaylaştırır.

·   Ev tadilat işlemlerinde usta ve ekip seçimine de dikkat etmeniz önemlidir. İşinin ehli insanlarla çalışmak istediğiniz sonucu almanız açısından kritiktir.

·   Tadilat için seçtiğiniz ürünlerin özellikleri ve kalitesi dikkat edilmesi gereken bir başka etkendir.

·   Ev tadilat fiyatları arasından bütçenize en uygun olanı bulmak için piyasa araştırması yapmanız önemlidir.

·   Eşyalarınızın hasar almamasına dikkat edin.

·   Temizlik işlerini en sona bırakın.

·   En iyi sonucu alabileceğiniz bir tadilat sıralaması yapın.

Komple Ev Tadilat İşlemleri Sıralaması Nasıl Olmalı?

Böylesi yorucu bir sürece kolları sıvayıp başlamadan önce tadilat işlemlerinin sıralamasını yapmak işinizi epey rahatlatır. Günlük yaşantının onca koşuşturması içinde ev tadilatı her zaman göz korkutan bir süreçtir. Ancak doğru bir planlama ile hızlı ve etkili bir sonuç almak sandığınızdan daha kolay olabilir.

Peki, ev tadilatında işin sıralaması nasıl olmalı?

Tadilat Yapılacak Alanın Eksikliklerini Belirleyin

Ev tadilat sürecinin planlamasında işi yönetecek olan sizsiniz. İşe koyulmadan önce ihtiyaçlarınızı tespit edin. Su tesisatı ne durumda? Elektrik tesisatı yenilenecek mi? Priz eklemesi yapmanız gerekiyor mu? Tüm sürece dair ihtiyaçlarınızın bir listesini yapın ve ev tadilat fiyatları ile ilgili notlar alın.

Sektör Araştırması Yapmayı İhmal Etmeyin

Tadilat işlerine hemen başlamak yerine önce piyasa araştırması yapın. Piyasa araştırmanız esnasında usta, malzeme fiyatı ve elde edilecek sonucun kaliteli olması için süreci iyi planlayın. Sitemizde yer alan ürünler birçok ihtiyaca yanıt vermesinin yanı sıra ev tadilat fiyatları konusunda da oldukça çeşitlilik içeriyor. Kaliteyi en uygun ev tadilat paketleri ile sizler için oluşturmaya devam ediyoruz.

Önceliği Tesisat İşlemlerine Ayırın

Ev tadilatına başlamadan önce tesisat değişmesine gerek varsa önceliği bu işleme verin. Su ya da elektrik tesisatını yenilemek için fayansların ve duvarların kırılması gerekir. Boya işini bu işlemlerden önce yaparsanız emekleriniz ve paranız boşa gider.

Isı ve Su Yalıtımı Yapmayı İhmal Etmeyin

Tesisat ile ilgili tadilat işlemleri bittikten sonra su ve ısı yalıtımlarını yaptırmaya zaman ayırın. Aksi durumda siz tam her şey bitti deyip rahat bir nefes alacakken sızıntı ya da evin ısınması ile ilgili bir sorun çıkabilir. Uzun vadede daha maliyetli ve tatsız bir durum yaşamanıza engel olmak için yalıtım tadilat işlemlerini görmezden gelmeyin.

Banyo Tuvalet Mutfak Tadilat İşlemlerini Tamamlayın

Tesisat işleriniz sona erdikten sonra banyo, mutfak ve tuvalet tadilatlarını tamamlamayı ihmal etmeyin. Evin bu alanları salon ya da başka odalarla kıyaslandığında her zaman daha zahmetlidir.

Temizlik Boya Badana Gibi İnce İşleri En Sona Bırakın

Ev tadilatları söz konusu olduğunda her zaman beklenmedik bir durum ya da eksik kalmış bir işlem ile karşılaşabilirsiniz. O yüzden önce temel tadilat işlerine odaklanın ve tamamlayın. Daha sonraki süreçte boya badana, alçıpan uygulama işlemleri gibi işlere geçebilirsiniz. Aksi bir durumda bu işlere verdiğiniz emekleriniz boşa gidebilir.

Ankara Ev Tadilat Fiyatları

Ankara Ev tadilat fiyatları yapılacak işlemlerin kapsayıcılığına göre çeşitli aralıklarda seçeneklerle belirlenir. Ev tadilat paketlerinde belirleyici olan hangi alanda hizmet almak istediğinizle ilgilidir. Bu türden işlemler oldukça geniş yelpazede olduğu için ev tadilat masraf hesaplamaları da değişkenlik gösterir. Örneğin evin tümünde bir çalışma yapma niyetindeyseniz komple ev tadilat fiyatı için bütçenizi daha yüksek tutmanız gerekir. Ancak evin sadece bir bölümünde yapılacak işlemler için tadilat fiyatları daha uygun seçeneklerle karşınıza çıkar.

Ev tadilat fiyatları ne kadar tutar?’ sorusuna net bir yanıt vermek olası olmasa da işinizi kolaylaştırmak adına bazı önerilerde bulunmak mümkün.

·   İnternet aracılığı ile kabaca bir ev tadilat fiyatları araştırması yapabilirsiniz.

·   Sektörde öncü yapı marketlerinin sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Değişiklik yapmak istediğiniz mekan için ihtiyaç duyduğunuz malzemeleri inceleyebilir ve ev tadilat masrafları konusunda bir fikir sahibi olabilirsiniz.

·   Tadilat yapmak istediğiniz alanın metrekaresini ölçebilir ve ne kadar malzemeye ihtiyaç duyduğunuz hesaplayabilirsiniz.

·   Komple ev tadilatı değil de sadece bir odayı değiştirmek istiyorsanız da benzer bir ev tadilat fiyatı hesaplama yöntemi izleyebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse banyonuzu yenilemek istiyorsanız bunun için tercih edeceğiniz fayans ve seramikleri, banyo dolaplarını, duvar boyalarını ve fiyatlarını incelemeniz gerekir.

·   Ev tadilat ücretlerine çalışacağınız ustanın istediği miktarı da ekleyip ortalama bir bütçe hesabı yapabilirsiniz.

Banyo Tadilat Fiyatları

Banyo tadilat fiyatları konusunda da belirleyici olan bazı durumlar söz konusudur. Örneğin, tadilatı yapılacak banyonun büyüklüğü, tadilat işlemlerinin kapsamı, yenileme sırasında tercih ettiğiniz malzemenin kalitesi gibi değişkenler banyo tadilat fiyatı konusunda büyük rol oynar. Kepez Yapı Market, banyo tadilat ihtiyaçlarınızda da kaliteyi en uygun fiyat etiket seçenekleriyle sizler için bir araya getirmeye devam ediyor.

Mutfak Tadilat Fiyatları

Ev tadilat işlemleri arasında en yüksek bütçeye ihtiyaç duyduğunuz alanlardan biri de mutfaklardır. Mutfak tadilat fiyatları konusundan düşük bütçeden lüks seçeneklere kadar pek çok alternatif yer alır.

Ankara Ev Tadilat Fiyatları İçin Kaliteli Adres: Kepez Yapı Market

 

Yaşam alanlarınızın sizin için ne kadar değerli olduğunun farkındayız. Sadece yaşadığınız alanı yenilemek değil karakter de kazandırmanız için en kaliteli ürünleri sizler için bir araya getirdik. Ev tadilat işleriniz için banyodan mutfağa, zeminden çatıya ve tesisat yenileme işlemlerine kadar A’dan Z’ye ihtiyacınız olan her türlü ürünü sitemiz üzerinden sipariş edebilirsiniz. Bunun yanı sıra iç cephe-dış cephe boya işlemlerinizden bahçe düzenlemelerinize kadar, kısaca mekânlarınızı daha da yaşanılır kılacak bütün alanlarda hizmetinizdeyiz. 

Yaşam senin, stilini seç ve evini yeniden keşfet. Hemen bugün harekete geç ve iletişim formunu doldur.
Dilersen bize telefon numaramızdan ya da whatsapp'dan da ulaşabilirsin.

Telefon: 0312 280 99 91
Whatsapp Hattı: 0505 908 40 88

 
 
 
Etiketler: ankara ev tadilat fiyatları
Mayıs 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR